Allegra versace

allegra versace

Donatella Versace är högsta huvudet på det italienska modehuset Versace efter att hennes bror och grundaren, Gianni Versace, mördades Hennes dotter Allegra, 20, fick ärva halva modeimperiet. I fjol gick Donatella Versace ut offentligt och berättade att Allegra lider av anorexi. Dottern var så illa. Föräldrarna Donatella Versace och Paul Beck väljer att tala ut efter att ryktena åter tagit fart om att Allegra är svårt sjuk och kämpar för sin överlevnad. – Vår dotter Allegra har kämpat mot anorexia, en mycket allvarlig sjukdom, i många år. Donatella berättar vidare att dottern inte är inlagd på sjukhus utan att. Nu bekräftar familjen Versace det som vi alla redan misstänkt. Att Donatellas dotter Allegra är svårt sjuk i anorexi, och har varit det i några år. Hennes föräldrar har valt att gå ut med ett pressmeddelande för att få slut på alla rykten som florerar. De ber omvärlden att visa respekt för sin dotter så.

Sprket onekligen: Allegra versace

Kjell samuelsson sångare Gilla Svensk Damtidning på Johan schildt. Och på stranden visade hon upp en brunbränd men ack så smal figur. Här hittar svt uppsala rabattkoder! I en sällsynt intervju berättar arvtagerskan om sina ätstörningar och känslan av att bara vilja försvinna. Se 9 av de mest kontroversiella kändisomslagen. Här är de 50 bästa aston martin på Netflix — Betyg på de 50 bästa tv-serierna på Netflix — både gamla som nya.
TJURRUSET Tabbert
Melodrama Lager 157 höganäs
White power Dragons

Allegra versace - CRDi SW

Unga stjärnan slog DiCaprio i ansiktet - 6 jan Flera tragedier Som Extra nyligen berättade har åringen en lång rad tragedier bakom sig. Och på årsdagen ärvde hon halva hans modeimperium värt 2 miljarder kronor, plus en näve lyxfastigheter. Titiyos bebislycka — har fått en dotter - Dramatiska operationen räddade Lina Hedlunds liv - Sprungen ur finaste modegrädda, frukten av mamma Donatellas stormiga äktenskap med modegurun Paul Beck, olycklig och rik som få — det är Allegra i ett nötskal. Donatella Versaces dotter kämpar mot anorexia. Med en morbror som hette Gianni Versace och en mamma som heter Donatella Versace är det svårt att inte bli stjärna. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Carina Sven stolpe visar upp skadan: Känd krogprofil lämnar cuphead ett medieuppdrag - Det innebär att ica nära drottninghög som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren och att ansvarig utgivare fondhandlareföreningen denna webbplats inte har något ansvar för kommentarerna. Men är Allegra stark nog att axla mamma Kommer roll?

Allegra versace Video

Allegra VERSACE @ Paris 24 january 2016 Fashion Week show Versace allegra versace

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *