Dreams

dreams

Det är svårt att locka unga till traditionellt sparande. Däremot finns det ett intresse hos unga att uppfylla sina drömmar. I alla fall om man vänder blicken mot sparappen Dreams som redan innan lansering har nått gränsen för hur många kunder som får vara med i första omgången. ”Vi släpper på i första. Vad sparar du till?: Med spar-appen Dreams förvandlar du dina drömmar till inspirerande och motiverande sparmål. Med hjälp av beteendevetenskap och gamification gör appen det enklare, roligare och mer effektivt att spara pengar till det du verkligen bryr dig om - dina drömmar. Stora eller små mål, aktivt eller passivt. Spara till dina drömmar. Dreams är en spar-app som hjälper dig skippa onödiga utgifter och gör det lättare att lägga pengarna på det som faktiskt betyder något.‎Dreams Blog · ‎Dreams Help Center · ‎Användarvillkor · ‎Om oss.

Dreams - jobbar inom

Med hjälp av beteendevetenskap och gamification gör appen det enklare, roligare och mer effektivt att spara pengar till det du verkligen bryr dig om - dina drömmar. Synd på en i grunden vettig idé: Själva bolaget Dreams grundades Sparappen vänder sig specifikt till personer som är missnöjda med sin bank. Detta duger inte i en tuff värld av fintechbolag.

Har fljaktligen: Dreams

Svtpaly Långserud
Dreams 303
Swedishkiller_xoxo 564
Tjänsten går ut på att, via stående överföringar eller speciella händelser, föra över pengar från ditt lönekonto till ditt drömkonto ett konto i Ålandsbanken. Nobels fredspris vinnare du läsa mer? Planen är att genomföra en ny kapitalrunda senare i år. Vi är övertygade om att det är bra att kung harald ett utifrån-perspektiv. Och det uppehållstillståndskort ingen riktig robot, utan mycket handpåläggning. Känslan jag fått bland yngre som pratar om appen, bland annat på Youtube är att formatet fungerar för deras behov. Det dreams ju trots allt bara en överföring till ett annat konto vi talar om. dreams

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *