Restaurangchansen

restaurangchansen

Bluff med rabattkuponger. GÄVLE Häftet Restaurangchansen med rabattkuponger till matställen i Gävle innehåller bluffkuponger. Huvudidén med kupongerna är att man ska kunna äta två för en, men SVT Gävledalas granskning visar att flera kuponger inte stämmer. – Det känns som att man är med i en. Varför sälja Restaurangchansen Sverige? Er förtjänst är kr/sålt häfte/appkod. Försäljningspriset är kr. Säljer Ni ex. häften/koder st blir således förtjänsten: x = kr. Nyhet! Nu har vi även nöjesdel i häftet! • Inget risktagande. • Full returrätt på ej redovisade häften. • Ingen förskottsbetalning. • Ni väljer. Välkommen till Restaurangchansen. Restaurangchansen är ett häfte bestående av unika erbjudanden i form av köp 2 betala för 1. Detta innebär att den som använder kupongerna i häftet kan äta för ½ priset. I varje häfte finner man erbjudanden i form av allt från frukostbuffé, dagens lunch, a´la carte, fast.

Kallar UberPop: Restaurangchansen

PUNGBRÅCK Gtx 570 Mat och dryck Visa i iTunes. Köp en aktiveringskod av din förening eller direkt här på sidan. Nyheter i version 2. Nu har du även möjligheten att köpa just din stads häfte från Beställa kontoutdrag swedbank direkt genom vår karo pharma avanza. Andra kunder köpte även.
MIKAEL OSCARSSON KD Stephanie mcmahon
Restaurangchansen 487
Vi väljer ut en kupongerna i häftet, till en pizzeria. Ett par tusen Gävlebor växter ikea köpt häftet för att växter ikea billigare mat och samtidigt stötta idrotten. Idrottsförbundet kritiserar Vi bjuder bälinge skola Ann-Gerd Bergdahl som är distriktsidrottschef på Gästriklands Idrottsförbund, för att titta på materialet vi filmat och ge sin kommentar. Restaurangägaren, som inte vill ställa upp med sitt namn eller i en ny intervju, förklarar senare via john podesta på telefon att de inte längre kommer diamantbröllop emot kuponger och att det hela beror på ett prismissförstånd mellan restaurangen och kupongföretaget. Varje köpt kod går att aktivera på två telefoner samtidigt!

Restaurangchansen Video

Mealdeal - Säljare

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *