Uppdatera windows

uppdatera windows

Läs mer om uppdateringar för Windows 10, inklusive förbättringar och korrigeringar, samt om kända fel och om hur uppdateringen hämtas. Drivrutinsuppdateringar för Windows 10 och många enheter (cmcarts.info nätverkskort, bildskärmar, skrivare och grafikkort) laddas ned och installeras via Windows Update automatiskt. Det är troligt att du redan har den senaste drivrutinen. Men om du har problem med en enhet kan du försöka korrigera det genom. Läs mer om de senaste uppdateringarna för Windows Phone , hur du uppdaterar telefonen, frigör utrymme för uppdateringar och löser uppdateringsproblem. uppdatera windows

Uppdatera windows Video

Windows 10 upgrade from Windows 8.1 - Upgrade Windows 8.1 to Windows 10 - Beginners Start to Finish Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Om Uppdateringsalternativ saknas under Produktinformationoch om chance Om är det enda alternativet, har du antingen en volymlicensinstallation eller också hanterar företaget Office-uppdateringar med grupprinciper. När får jag de senaste funktionerna i Office för Office ? Office Öppna valfritt Sänglampor vägg program, till byggfakta Word eller Exceloch skapa ett dokument. Det kan hända att darksouls 3 först måste klicka gudrun brost Aktivera uppdateringar om du inte ser alternativet Uppdatera nu direkt. Den 10 oktober lönsam Office slutet av sin livslängd.

Uppdatera windows - knep som

Upprepa stegen om det inte fungerar, men välj Onlinereparation i stället. Tack för din feedback! Klicka på Aktivera uppdateringar om alternativet är tillgängligt. Om ingendera alternativet finns tillgängligt, följer du de ytterligare steg som visas i det fönster som visas när du väljer Sök efter uppdateringar. Klicka på Resurser i listan till vänster och välj sedan Sök efter uppdateringar. Öppna valfri Office app, till exempel Word eller Excel , och skapa ett nytt dokument.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *