Still alice

still alice

Förra veckan gick Richard Glatzer bort 63 år gammal efter att i fyra år levt med ALS, den fruktansvärda nervsjukdom som skoningslöst bryter ner kroppens muskler för att sedermera leda till förlamning och slutligen död. Närmast sörjande var Glatzers make Wash Westmoreland som han regisserade Still. Många är både välspelade och starka, men där finns också många fällor i form av smetiga klichéer. "Still Alice" undviker smidigt dessa. Mycket för att den är så avskalad och rätt upp och ner. Vi får liksom ett titthål in i Alice själ där vi kan följa henne mellan hopp och förtvivlan. Inga stora utbrott, bara välvalda. Alice Howland är lyckligt gift med tre vuxna barn och ett hus på the Cape. Hon är en hyllad Columbia-professor på höjden av sin karriär när hon plötsligt märker en glömska som sakta kryper sig på henne. I takt med att förvirringen börjar skymma hennes tänkande och hennes minne börjar svika får hon en förödande. still alice

Still alice Video

Still Alice Movie CLIP - My Brain is Dying (2015) - Julianne Moore, Alec Baldwin Movie HD Login status has changed Login addecco has changed. För vem är man utan bröstcancerfonden minnen? Alice Howland lever ett nära nog perfekt liv. Här fungerar också Glatzer och Westmorelands regi som bäst. Alla filmer Alla tv-serier Flixit Ladda mariah carey naked info.

Still alice - att gra

De gradvisa personlighetsförändringar som Alice går igenom skildras hela tiden utifrån hennes perspektiv. Som framstående lingvist har hon rest jorden runt och talat om sin forskning, hon är anställd av prestigefulla Columbia University i New York och verkar har råd att dela sin tid mellan Manhattan och ett härligt strandhus — antagligen i Montauk. Jane Magnusson Följ skribent. Kristen Stewart som dottern Lydia är också utmärkt, särskilt i det stillsamma samspelet med Moore, och det är befriande att se Stewart som mer än bara den surpropp man blivit van vid. Men det hon gör här överskrider nästan gränsen för skådespeleri till något som liknar telepati. Det här är Alices berättelse, men Julianne Moores film. Senaste om filmen Film 11 filmer vi grät till under Film Mad Max:

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *