Phelps

phelps

Det finns ingen större saga än den om Phelps. Bank: En prestation bortom det ofattbara. Foto: TT. FOTBOLL lör 13 aug RIO DE JANEIRO. Mamma Debbie grät på läktaren, en hel simhall ställde sig upp och applåderade. Det är speciellt när sagor tar slut. Och i OS finns ingen större saga än den om Michael Phelps. Den här veckan pryder OS-historiens störste Sports Illustrateds omslag. I fokus är inte högarna av medaljer och alla rekorden, utan det som hände för drygt ett år sedan när Phelps, för andra gången (första gången var han 19 år) åkte fast för för rattfylla och fortkörning. Kort efter gripandet lades Phelps in på. Michael Phelps kommer att tävla om ett fjärde guld på meter fjäril i OS i Rio. Det står klart sedan han – föga förvånande – klarat de amerikanska OS-uttagningarna.

Phelps Video

UNDER ARMOUR

Phelps - Eftersom hunden

Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Sen lämnade jag bara in min mobil och gick till mitt rum. Då sade man att bara en skada eller eget beslut att avsluta simningen skulle kunna hindra Phelps från att bli tidernas största simmare, olympier och idrottare överhuvudtaget, vilket han sedermera bevisade genom att vinna sitt En utrotningshotad egenskap som få har - Det kommer bli avgörande i kväll - Han blev dömd för att ha kört bil påverkad av alkohol , för att inte ha stannat vid stoppskylten och för att ha druckit trots att det i Maryland är förbjudet för personer under 21 års ålder att dricka alkohol. phelps

Phelps - frrgr skrev

Efter det kunde hans föräldrar, Debbie och Fred, inte få honom ur vattnet. Michael Phelps såg trött ut efteråt, han la armarna om Ryan Murphy och Cody Miller, lyfte händerna i en segergest, klappade om Adrian. Mourinho rasande efter Zlatan-hånet - Men i samband med OS i Peking fick vi rapporter om hans marknadsvärde, och det var gigantiskt. Målklubben om Manchester-derbyt, Klopps utbrott och Real Madrids värvningar!

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *