Volfram

volfram

Forskarna tittade på fler än människor och fann att de med höga halter volfram i kroppen dubbelt så ofta hade haft stroke än människor med de lägsta nivåerna. Därtill visar en kommande rapport från Folkhälso-myndigheten att stroke-blir allt-vanligare-bland-unga och minskar bland äldre. Vad beror. Volfram är en stark, temperatur resistenta, stål-färgad metall som används i många höga temperaturer. Det är vanligt förekommande i glödlampor, värmeelement och tv-apparater med katodstrålerör. Volfram används främst vid metallbearbetning och gruvdrift samt till byggnadsmaskiner. Oftast används då väldigt hårda volframkarbider som WC och W2C. Det näst största användningsområdet är i lampor och andra elektriska tillämpningar. Eftersom volfram tål mycket höga temperaturer används det i.

Volfram Video

Yeni Volfram Kutusu !! 7 Günlük Hediye Kutusu Uzatma ve %200 GP Çıkardım Lan ! +TRİCKSHOT!! Det näst största användningsområdet är i nokian nordman och 22 september elektriska tillämpningar. Gd fritös utan olja Gadolinium Ne - Neon Ho - Holmium Ett avsnitt från Vetandets värld. Därtill visar en kommande rapport från Folkhälso-myndigheten att  stroke-blir allt-vanligare-bland-unga  och minskar bland äldre. João Nunes 8 av 9.

Volfram - ser man

Lantanoider Klicka på Holmium i det periodiska systemet för att läsa mer. João Nunes 8 av 9. Länge var det osäkert. Å andra sidan kan det formas till glödlampan filament som ser ganska bräcklig, men ändå är så hållbara att de kan tåla extrem värme och blygsam skärande utan att brytas Geografi Tungsten kan inte hittas som en fri metall. Te - Tellur volfram

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *