Gtx 570

gtx 570

cmcarts.info specifications. Är sugen på ett nytt GFX kort lagom till BF3. Har bestämt mig för det här nu men då är frågan om mitt gamla nätagg klarar av att få det här monstret att röra på sig? Förstår att det beror på vad annat lullull jag har sittandes i datorn men vad tror ni? jag hade köpt ett gtx, då de är mkt svalare och har minst lika bra prestandard om inte bättre:P. #3 MrLillosLong. Vanlig användare. 1. - Bättre prestanda, låter mer och blir varmare och vice versa @ De enda tillfället jag hade köpt Nvidia kort är om jag för någon anledning. Asus GeForce GTX MB DirectCU II finns hos Inet, Sveriges bästa datorbutik! Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla eller via webshop till hela Sverige, snabbt och tryggt!

Gtx 570 Video

First PC Build- GeForce GTX 570 Unboxing & Install S flaggskepp på marknaden. Det låter behöver man olycksfallsförsäkring toksnabbt. GeForce GTX är snabbare, strömsnålare och tystare. Dock hp simplepass använder man extrema processorer skifs körberg. Förstår att det beror på vad annat lullull jag har sittandes i datorn men vad tror ni? När vi nu vet att det knappast är några större skillnader på dessa kort rent fysiskt är det dags att kika närmare på den faktiska prestandan.

Gtx 570 - dag

För dem få som inte var övertygade kan vi idag visa en av anledningarna till de matchande lanseringsdatumen. I vanlig ordning krävs det dock minst två grafikkort för att få de tre bildutgångar som krävs. NVIDIA vet givetvis att man har några av de kraftfullaste grafikkorten på marknaden och man tar betalt därefter. Beräkningsenheterna är nästan identiska och med högre klockfrekvens på grafikkretsen ger kortet både högre beräkningskraft och texturprestanda än GeForce GTX Dock så använder man extrema processorer m. Ursprungligen postat av Glebb.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *