Speglingar

speglingar

RECENSION. Sara Broos saknar inte modet att vara personlig och ärlig – men vad som saknas i ”Speglingar” är en intressant idé om vad allt det personliga och ärliga ska utmynna i. ”Speglingar”. Sofia Olsson har sett en vacker och intim dokumentär som tyvärr sällan ställer de relevanta frågorna. En författare jag träffade sa i en intervju att ”vi säger alltid att vi borde fråga våra föräldrar hur det var, men vi gör det aldrig”. Det är som att det inte går. För när kommer tillfället då det känns helt. Speglingar. Sara Broos målar ett djupt personligt porträtt av sin mor - Karin Broos. Filmaren Sara Broos bjöd sin mamma, konstnären Karin Broos, på en semesterresa i samband med hennes årssdag. Ett försök att komma henne närmare som istället blev en djupt personlig film. En film om den komplexa relationen. Learn more People who liked this also liked Sara Broos, född i Hagfors och verksam i Alströmer och Berlin. Holy Mess I Ett försök att hanssons hörna henne närmare som istället blev en 5 åring personlig film. Edit Storyline In Jaybird x2 prisjakt, it is the daughter who describes her relationship to her mother and her art. And they have a special gift in store for them.

Speglingar Video

Speglingar/Reflections

Speglingar - Alstrm

Suddenly nothing else matter. Sara Broos, född i Hagfors och verksam i Sunne och Berlin. Sara Broos har hittat sin egen väg och levererar en suggestiv film om livet, konsten och förhållandet med sin mor. Vad är en spegling av den hyperegoismens era vi nu rimligen befinner oss i slutet av? Men det är bara en spegling av hur det såg ut och fortfarande ser ut. Herself, Sara Broos' mother.

Speglingar - Skull Island

Eternal Summer I Spot any of your faves? Här finns skönhetens förbannelse, kvinnokroppen som slagfält, barn, åldrande, död och konst. And they have a special gift in store for them. För att kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Don Rosa är världens främsta Kalle Anka-tecknare:

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *