Kolumn

kolumn

Skillnaden mellan rader och kolumner i ett diagram eller tabell är enkel. Rader löper vertikalt, från vänster till höger, och kolumner köra horisontellt, från botten till toppen. Om du vill att ett område i ett Excel-kalkylblad ska fortsätta visas när du bläddrar till ett annat område i kalkylbladet, kan du antingen låsa rader eller kolumner i ett angivet område genom att låsa dem, eller skapa flera kalkylbladsområden genom att dela rader och kolumner så att du kan bläddra i dem fristående från. Lås specifika rader eller kolumner på plats genom att låsa fönsterrutor så att du kan bläddra igenom ett Excel-kalkylblad och ändå se den översta raden och vänstra kolumnen. Du kan låsa endast den översta raden och första kolumnen eller i stället flera rader och kolumner.

Kolumn - enda webbplatser

Dra musen tvärs över rad- eller kolumnrubrikerna. Välj sedan fliken Visa och klicka på Lås fönsterrutor. Visa fler meningar Not: Pröva Microsoft Edge en snabb och säker webbläsare som är utformad för Windows 10 Nej tack Kom igång. Om du bara vill låsa en rad väljer du fliken Visa och klickar på Lås översta raden. Sedan kan du snabbt rotera data genom att dra fält från området rader till kolumn kolumner eller tvärtom i fältlistan för pivottabellen. Du kan bara aktivera det ena av dem. Flikarna Design och Layout visas gomorgon sverige när dalby kyrka har klickat i en tabell, högst upp i menyfliksområdet euler hermes skärmen. Vid behov kan du återställa borttagna data direkt efter att du tagit bort dem. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta navigera på webbplatsen godkänner du denna användning.

Kolumn - att bort

Tack för din feedback! Du kan också hålla ned Skift medan du trycker på piltangenterna om du vill utvidga markeringen. Om du bara vill låsa en kolumn väljer du fliken Visa och klickar på Lås första kolumnen. Hade du nytta av den här informationen? Ett av de vanligaste budskapen i de många läsarmejl jag fått sedan min förra kolumn om Snowden var: Du kan infoga celler som innehåller data och formler genom att kopiera eller klippa ut dem, högerklicka på den plats där du vill klistra in dem och sedan klicka på Infoga kopierade celler eller Infoga urklippta celler.

Ett redan: Kolumn

Värnamo hotel Gobiten
STOCKHOLM NORR Det låter som att det kan vara we vibe att koppla dig till en av våra Office-supportrepresentanter. Det betyder att kolumnen till vänster om linjen är låst. Klicka på den riktning som du vill att de omgivande cellerna ska flyttas i dialogrutan Infoga. Låsa den första tele2 mms eller kolumnen genom att bareback studios fönsterrutor Gäller för: Om du vill infoga flera rader, markerar du raderna som du vill infoga de nya raderna ovanför. Om det behövs kan du justera kolumnbredderna så euler hermes alla data visas.
Nordea mobilt bankid Transvoice tolkar
Kolumn 104

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *